Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 30 ianuarie 2011

FOTO 30. Tinuta de interior, masura 40-42-44


Am mostenit de la matusa mea aceasta tinuta de interior, care este realizata la o casa de moda in urma cu vreo... 40 de ani, materialul pare ceva sintetic dar este f.f. fin si placut pe piele, imprimeul ii confera eleganta prin combinatia deosebita de motive florale si arabescuri, pare catifelat prin textura si combinatia culorilor, maneca este model "clopot" cu slit desfacut pe cheie de la nivelul cotului in jos, aceasta parte fiind dublata, la fel ca si partea din fata care acopera bustul, se incheie in copci de sus pana jos, corespunde masurilor 40/44: umeri 41 cm, bust poate fi pana la 110 (este realizata din croiala forma bustului pentru a se aseza frumos), talie max 94 cm, sold max 110 cm, lungime 134 cm. Este impecabil, arata ca si nou.
68 lei

PRET REDUS 58 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu