Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

sâmbătă, 12 februarie 2011

FOTO 78. Taior impermeabil GINA BENOTTI si bluza vascoza, masura 40-42 TAIOR LIVRAT






Bluza conform et, vascoza, made in Germany, maneca lasata, largimea totala pana la 114 cm, avand croi drept, astfel ca poate corespunde oricarei masuri de la 38 la 42/44. Impecabila.
36 lei

Taior de la renumita firma Gina Benotti, material intr-o textura impermeabila, nu se calca, nu se sifoneaza, cu luciu mat-sidefiu, 2 buzunare in fata, este usor ca un fulg, masura 40/42: umeri 42 cm, bust 102 cm, talie max 94 cm,sold max 102-104 cm, lungime 60 cm. Calitatea materialului si a modelului, in simplitatea sa originala, se impun prin ceea ce firma il reprezinta. F. practic, purtabil, sic... Nou, cu nasture de rezerva.
70 lei

PRET REDUS 54 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu