Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 6 martie 2011

FOTO 142. Camasa MERONA si vestuta cu broderie masura 42-44 VESTUTA LIVRATA






Bluza/camasa conform etichetei, (MERONA- un brend remarcabil in SUA), bbc si spandex, maneca 3/4 cu manseta lata cu 2 nasturei, usor cambrata fata/spate, la partea din fata cambrajul urmareste forma bustului pentru a se aseza mai bine pe corp, masura 18, cred ca poate corespunde masurilor 42/44: umeri 44 cm, bust 120 cm, talie max 108 cm, sold max 128 cm, lungime 70 cm. Noua, cu et.
46 lei

PRET REDUS 34 LEI

Vestuta conform etichetei, vascoza, dublata integral, partea din fata cu o bogata si frumoasa broderie realizata cu fir matasos in model de trandafiri si cregute ornamentale, partea din spate este simpla, masura M: bust 102 cm, la partea finala 94 cm, lungime 41 cm. Noua, cu nasturel de rezerva.
32 lei

PRET REDUS 18 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu