Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 19 iunie 2011

FOTO 381. Blazer spectaculos, masura 42-44-46

















































O piesa vestimentara deosebita, pe care o am de vreo 20 de ani, de la o verisoara care a locuit o perioada in Italia. A fost cumparata din regiunea Capri, din centrul turistic al insulei, de la un magazin cu traditie de peste 50 de ani pentru suveniruri si piese vestimentare deosebite, majoritatea unicate si hand made.
Blaiserul este confectionat dintr-un material f. confortabil, realizat dintr-o combinatie de bbc si matase naturala, matasea inserata in tesatura numai la suprafata, in linii oblice, pe interior materialul este bbc f. moale, intr-o textura usor si f. marunt creponata-gofrata. Modelul este conceput intr-o linie complet asimetrica, atat ca design cat si prin combinatia diferita a materialelor. Dupa cum observati, gulerul este alcatuit dintr-un guler sal si un rever amplu. Reverul are o broderie delicata, realizata cu fir de matase, un buchetel sustinut de un strass multifatetat, pe interior cu o suprafata de oglinda ce refleta lumina in mai multe culori, sustinut in partea de jos de cateva perlute. O jumatate a buchetelului este pe materialul blaiserului iar cealalta jumatate pana la colt pe un alt material de matase, ce pune astfel in valoare acea parte de rever. In fata se incheie petrecut cu doi nasturi perlute, unul pe interior, pt. sustinere si unul exterior, care fixeaza un colt din materialul de combinatie de la dreapta la stanga. Buzunarele de asemenea sunt asimetrice, cel din stanga este mai mic si simplu iar cel din dreapta este putin mai mare si are cateva mici pliuri ce ponesc din imbinarea cu acel colt de inchidere. In partea stanga, deasupra buzunarului are aplicata o floare, (sau poate fi un buchet de frunze), realizata din partea iuni a materialului de combinatie, conturata cu fir argintiu, iar in interiorul acestuia este un tul f.f. fin, pe fiecare petala este cusuta cate o floricica din sticla cu multe muchii si o structura in reflexe multicolore. Aceasta se continua pe umar cu o alta aplicatie , cu un alt model de broderie realizat pe materialul de combinatie, din umar spre partea din fata cred ca este un crin pe care sunt cusute perlute mici ovale, iar modelul frunzelor se continua peste umar, acest ansamblu fiind pus de asemenea in valoare de perlute ovale si o floare din sticla multicolora. Aceasta aplicatie se continua pe tot spatele, partea cu broderie fiind separata la imbinarea materialelor de un chenar, o bordura cu multe arcuiri, realizata cu fir metalizat in reflexe multicolore si aceasta decorata cu strassuri in forma de flori, floricele din perlute si un alt model de broderie care imbina fire din toate combinatiile. Nu stiu daca am reusit sa surprind in aceasta descriere toate detaliile, dar ma opresc aici cu minutiozitatea… lasandu-va pe dvs sa priviti, sa analizati, sa admirati. Acest blaiser corespunde, prin linia lejera a modelului, oricarei masuri de la 42 la 44 sau chiar 46. Este impecabil. Ce pot sa mai spun decat ca este o piesa… cu adevarat spectaculoasa, inedita…
240 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu