Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 29 septembrie 2013

FOTO 889 Camasa MONARI, vestuta bbc, cu buline, masura 38-40 si sapca model anii "70









Camasa MONARI, bbc si elasthan, materialul are o textura f. fine, in partea stanga, pe piept are aplicat un buzunarel cu o bentita cu doi nasturei, guler f. bine intarit, cambrata fata/spate, masura 38/40: umeri 39 cm, bust 90 cm, talie 80 cm, sold max 96 cm, lungime 57 cm. Impecabila, ca si noua, purtata o data.
PRET 38 lei.

Vestuta conform et, CHEROKEE, 100% bbc, un model simplu dar f. draguta prin combinatia culorilor si a bulinutelor albe care o fac sa fie f. feminina si f. sic, masura 38/40: bust 90-96 cm, in croi drept pana spre partea finala unde este usor mai larguta pana la max 98 cm, lungime 58 cm. Noua, cu et si firicele de material de rezerva.
PRET 30 lei.

Sapca bbc, este insa o tesatura f. tare, f. plina, deasa, ca un tercot, sau ca un doc, o am, cred, din ultimul an de liceu, deci 1977, are un croi ce imbraca tot capul pana la ceafa si fruntea prin cozorocul frumos rotunjit, calota are 54 cm, se aseaza f. bine pe cap, deci este nu numai ca un accesoriu de fantezie, ci chiar protejeaza destul de bine pe timp racoros, tocmai potrivita in perioadele de trecere dintre anotimpuri. O sapca aproape identica a purtat actrita Ileana Stana Ionescu in filmul “Asta seara dansam in familie” (chiar am vazut de curand o secventa din acel film) si, daca imi aduc bine aminte,  actrita Vasilica Tastaman a purtat o astfel de sapca intr-unul din filmele “B.D. in actiune”, sau “B.D. la munte si la mare”... Am purtat-o o data sau de doua ori la acea vreme, aveam parul lung si negru exact cum este “fata” in prezentare. Observati insa ca merge f. bine si la par scurt, are un croi clasic. Da, traiesc un moment de nostalgie, dupa aceasta intoarcere in timp, in tinerete... Este impecabila, fara nici o urma a trecerii timpului.
PRET 35 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu