Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 24 noiembrie 2013

FOTO 993 Haina blana naturala astrahan masura 42-44 TINUTA LIVRATA








 O haina de astrahan, blana naturala, realizata pe comanda, model deosebit, cu aplicatie bentite subtiri piele naturala, croi usor evazat de la bust in jos, in fata este petrecuta in colt la partea de sus, unde se prinde intr-un nasture f. mare ce tine loc si de accesoriu, pana jos se prinde in capse speciale ca la orice haina de blana, are doua buzunare pozitionate pe verticala in fata si un buzunar ascuns in interior, in captuseala, in partea dreapta, are un finisaj absolut ireprosabil, este lucrata cu o deosebita atentie pt. toate detaliile, dublura este de calitate, plina, tesatura grosuta, deasa, cu un imprimeu deosebit, masura 42/44: umeri 40 cm, bust 108 cm, sold max 160 cm, lungime 90 cm, lungimea manecii 63 cm. Haina este a unei verisoare, care nu a apucat sa o poarte pt. ca intre timp a slabit si nu i se mai potriveste. Este impecabila, ca si noua. Este de o eleganta absolut desavarsita. Superba.
PRET 1.000 lei

PRET REDUS  700 LEI

Nota: Se poate achizitiona si cu plata in rate. Detalii pe mail.
Aceasta haina nu imi apartine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu