Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

marți, 17 decembrie 2013

FOTO 1048 Rochie ocazie cu aplicatii spectaculoase masura 40-42-44 si gentuta brocart
















O rochie ce nu cred ca are nevoie de nici o prezentare intrucat fotografiile spun totul : materialul este un fel de "piersica", textura plina, este spectaculoasa, o bogatie sclipitoare de margele, margelute, paiete impodobesc tot bustul, aceeasi aplicatie ornamentala si la mansete care se prind cu o capsa, rochia se incheie cu fermoar pe spate, pe poale are un mic pliu la spate, umerii f. bine evidentiati cu umeri falsi, pernute pline, mai groase, maneca are cateva pliuri in cusatura umarului, croiul este cu lejeritate mai mare spre poale, astfel ca poate fi purtata de persoane cu masuri diferite intrucat cade lejer pe corp , masura 40/42/44: umeri 42 cm, bust 110 cm, sold 120 cm, mai jos de sold 128 cm, lungime 140 cm, lungimea manecii 69 cm, ca sa cada lasata peste manseta. Este magnifica, luxurianta.Impecabila, cu exceptia catorva margelute care lipsesc de la manseta dreapta, dar este un aspect insesizabil, se observa numai la o cercetare f. atenta pt. ca ornamentele sunt f.bogate.
PRET 194 lei.
PRET REDUS 120 LEI

Gentuta de ocazie care are varsta de... 35 de ani...brocart auriu, dublata cu satin, accesorii aurii in perfecta stare, sistem de inchidere perfect, un mic buzunarel in interior, dimensiuni 23/19 cm, rama nu este simpla ci are un model stantat. Gentuta apartine unei colege de liceu, a primit-o cadou pentru cununie de la un unchi al ei din Germania si a purtat-o cu acea ocazie, la varsta de 20 de ani cand s-a casatorit. Gentuta este o bijuterie, delicata, o gentuta ca de printesa, impecabila, mentinuta in perfecta stare fara nici o urma a trecerii timpului. Daca o purtati la o tinuta de ocazie este cel mai frumos, elegant si luxos accesoriu.Un pret modic pentru aceasta minunatie.

PRET 58 lei.
PRET REDUS 45 LEI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu