Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 4 mai 2014

FOTO 1090 Fusta TREVIRA si bluza vascoza cu fundite, masura 40-42 BLUZA LIVRATA







Fusta conform et, de la TREVIRA, cu dublura, material intr-o textura deosebita, cu firele tesaturii in relief, cu 2 buzunare laterale in fata, fermoar la spate, pliu petrecut fata/spate, pliul este fixat in tighele astfel ca isi pastreaza forma si se mentine f. bine in permanenta, fara a fi calcat, masura 40; talie 78 cm, sold 104 cm, lungime 62 cm (2 cm tiv). Impecabila.
PRET 40 lei

Bluza vascoza conform et, croi drept, rotund pe langa gat, se incheie la spate unde are un slit cu nasturel si brida, buretei la umeri, in fata are aplicate trei fundite de diferite culori, care au in mijloc o floricica, centrul acesteia fixat cu o margeluta, are micute slituri  laterale la partea finala, masura 40-42: umeri 41 cm, bust 100 cm, in croi drept, lungime 61 cm. Impecabila, deosebita.
PRET 40 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu