Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

luni, 21 iulie 2014

FOTO 1200 Pantaloni BETTY BARCLAY si bluza bbc, cu strassuri, DINAIX, masura 40-42








Pantaloni conform et, BETTY BARCLAY, bbc si elasthan, textura materialului este plina dar fina, nu sunt absolut deloc transparenti, in foto este doar efectul blitzului, croi drept, clasic, cu talie inalta (tur-betelie 30 cm), o micuta eticheta a brand-ului este aplicata si in talie in partea stanga, doua buzunare laterale pe cheile de cusatura, masura 42: talie 79-80 cm, sold 104-106 cm, lungime 107 cm. Impecabili. Pantalonii albi in croi simplu, casual, completeaza oricand o tinuta de zi confortabila si intr-o minima eleganta ce pune in valoare tinuta.
PRET 46 lei

Bluza bbc si alte fibre, manecuta raglan, cu tighele ornamentale la vedere, in fata cu un model pus in valoare de cateva strassuri micute si siraguri de paiete cu reflexe multicolore, masura 40-42: bust 100-110 cm, talie 80-90 cm, sold max 108 cm, lungime 61 cm. Noua, cu et.
Se ofera CADOU la achizitionarea pantalonilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu