Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

luni, 19 septembrie 2016

FOTO 1400 Rochie stofa lana pura absolut inedita, unicat, “MODELL EXCLUSIV”, Austria, masura 40 (M)












O rochie pe care doar privind-o, parca te simti purtata “pe aripi de vant”,
o rochie in culori fascinante, pe care as numi-o “Simfonia toamnei”.
Nu intru in detaliile unei descrieri obisnuite pentru ca mi se pare ca i-as
stirbi farmecul, unicitatea… Fotografiile sper ca va ajuta sa o vedeti in toata splendoarea ei. Ceea ce o face a fi MODELL EXCLUSIV este faptul ca materialul pare a fi creat special pentru acest model, cum observati nu are cusaturi laterale, printul este cu adevarat imaginea unei zile de toamna cu toate manifestarile ei, de la frunze ruginii purtate de vant, la lumina unei raze palide de soare. Partea de pe umeri a materialului este culoare neagra, pentru a crea idea sau aspectul voalat al unor epoleti  sau a unui contrast de culoare.
Modelul pliurilor discrete din fata este acelasi si la spate, iar in talie are un cordonas cu catarama. In fata se incheie cu fermoar pana in talie.
Masura 40 : umeri 40 cm, bust 98 cm, talie 82 cm, sold 100 cm, lungime 111 cm,lungimea manecii 54 cm.
Este o rochie unicat sub toate aspectele, material, print, model. Si de o calitate exceptionala, stofa este atat de fina incat este f. greu de crezut, fara eticheta, ca este stofa lana. Dar este lucrata in Austria. Impecabila.

PRET 160 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu