Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 23 octombrie 2016

FOTO 1438 Pulover bbc, tricotaj cu model plasa, masura 38







 Tendinte in moda sezonului toamna iarna 2016-2017

Pulover bbc Woman’S Fashion, model de tricotaj cu plasa numai in fata, in zona bustului si la maneci, model in trend, cu guler roll, deosebit si f. placut, poate personaliza o tinuta daca este imbracat peste o maleta in orice culoare de contrast; 
Masura 38: umeri 39-40 cm, bust 90-96 cm, cu aceleasi dimensiuni pana la partea finala, lungime 55 cm, lungimea manecii 68 cm. Impecabil.


La achizitionarea acestui pulover primiti CADOU esarfa/cordon jerse cu fir auriu din prezentre (latime 9 cm, lungime 2,70 m). O puteti folosi ca esarfa sau cordon in orice alta combinatie,  pentru un look personalizat.



PRET 46 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu