Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 30 octombrie 2016

FOTO 1450 Fusta stofa lana, model cu pliuri si bluza acrylic, JAKE’S, masura 40/42 FUSTA REZERVATA







Fusta conform et, stofa lana 100%, cu dublura, model cu multe pliuri, model ce revine in moda acestui sezon, un frumos degrade se desfasoara spre poale, avantajul acestui model este ca pliurile sunt prinse in cusaturi pana in dreptul soldului, de unde se desfasoara lejer, fara a ingrosa silueta, iar lungimea midi, cum ati observat,  a revenit in moda actuala;
Masura 40: talie 80 cm, sold 102 cm,  lungime 75 cm.  Este o fusta eleganta, practica si calduroasa pentru sezonul rece, oferind un plus de feminitate. Impecabila.

PRET 46 lei

Bluza acrylic, conform et, model “barcuta” la gat, maneca ¾;
Masura 40/42: umeri 40-41 cm, bust 98-102 cm, talie 82-90 cm, sold 100-106 cm, lungime 56 cm, lungimea manecii 37 cm. Impecabila.

PRET 40 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu