Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 6 noiembrie 2016

FOTO 1464 Jeans CASUAL W.E.A.R masura 38/40 si cardigan EDC by ESPRIT, masura M













Jeans conform et, CASUAL W.E.A.R., 96% bbc, 4% elasthan, croi drept cu talie clasica, se aseaza frumos pe corp, nuanta este deosebita, un bordo luminos:
Masura 38/40: talie, 78 cm, sold 100-102 cm, largimea cracului in partea de sus 60 cm, la partea finala, jos 34 cm, lungime 103 cm. Impecabili.
PRET 48 lei

Cardigan conform et, by ESPRIT, 70% lana, 30% acrylic, tricotaj gros, plin, cu o superba broderie pe partile din fata, culoarea inchisa a florilor este nuanta mai inchisa a jeansilor, un bordo f. inchis, maneca raglan, se incheie cu fermoar:
Masura M: bust 90-96 cm, talie 80-86 cm, sold (la partea finala) 90-98- max 100 cm, lungime 56 cm, lungimea manecii se aranjeaza pe orice dimensiune, fiind maneca raglan. Un cardigan deosebit, observati ca are o broderie delicata cu mici floricele si pe interior,  este o incantare sa-l porti si este f. practic in acelasi timp.  Impecabil.
PRET 65 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu