Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 13 noiembrie 2016

FOTO 1473 Fusta stofa lana MAGDEBURGER si cardigan RIO cu brodrie florala, masura 40/42 CARDIGAN LIVRAT












Fusta stofa lana, nu am putut evidentia in foto eticheta fiind prinsa pe mijlocul ei, cu insemnele MAGDEBURGER Oberbekleidung, cu dublura, model cu pliuri numai in fata, la spate este dreapta, se incheie cu fermoar la spate;
Masura 42: talie 82 cm, sold 108 cm, lungime 71 cm. Impecabila. O culoare dulce, calda, galben pai .
PRET 48 lei

Cardigan conform et, RIO, contine lana si polyacryl in procente egale, croiul este drept, are o broderie florala absolut superba in fata, par a fi crengute cu flori de mar, sau macar ne imaginam un stop din culorile verii pe acest articol vestimentar;
Masura 42: umeri 42-44 cm, bust 102-104 cm, cu aceleasi dimensiuni pana la partea finala, lungime 60 cm,  lungimea manecii 57 cm. Impecabil. O culoare deosebita, una dintre cele 10 culori favorite ale acestui sezon, Clay Potter (maro portocaliu). Este minunat.
PRET 58 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu