Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 13 noiembrie 2016

FOTO 1479 Palton stofa lana, bleumarin inchis, masura 44 si palarie fetru PALTON LIVRAT











Palton stofa lana 100% conform et, dublat cu vascoza, este o stofa de f. buna calitate, culoarea este bleumarin f. inchis, la buzunare si la partea finala a manecilor are un accesoriu dintr-un material f. moale si catifelat in culoarea bleumarin mai deschis;
Masura 44: umeri 35 cm (umerii au un croi deosebit, vin mai in interior pt. ca maneca are o anumita rotunjime in croiul ei, care cade peste umar, astfel  se poate aseza bine pe marimi diferite ale umerilor), bust 110 cm, spre partea finala se largeste usor, astfel ca spre sold are 130 cm, lungime 114 cm, lungimea manecii 63 cm. Este un palton elegant, un croi cu tinuta. Impecabil.
PRET 135 lei

Palarie fetru, cu un accesoriu dragut in partea stanga , bleumarin deschis, calota masoara 54 cm.  Noua, fara et.
PRET 45 lei

La achizitionarea paltonului primiti CADOU aceasta superba esarfa de matase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu