Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 13 noiembrie 2016

FOTO 1480 Fusta stofa lana BIANCA masura 42 si scurta blana naturala astrahan masura 40/42 FUSTA LIVRATA














Fusta stofa lana conform et, 95% lana, 5% polyamid, o stofa f. usor si marunt buclata, cu dublura, croi clasic, drept,  slit petrecut la spate, se incheie cu fermoar la spate;
Masura 42: talie 80 cm, sold 104 cm, lungime 59 cm (2 cm tiv). Impecabila.
PRET 48 lei

Jacheta/Scurta blana naturala astrahan, la spate este usor evazata, un croi elegant;
Masura 40: umeri 40 cm, bust max 100 cm, cu aceeasi dimensiune la partea finala, lungime 54 cm, lungimea manecii 52 cm. Partea de deasupra etichetei cu broderie fina, liniara, (ultima foto), este deschiderea unui buzunarel interior. Impecabila. Este eleganta, impune o tinuta distinsa, blanita este bogata si deasa  cu firul mai lung, este minunata. Purtata de 2 ori, dar din pacate nu mi se mai potriveste. Este impecabila.
PRET 160 lei
Nu intra la reduceri sau alte oferte.


La achizitionarea acestei scurte de blana primiti CADOU esarfa din prezentare, voal cu aplicatie florala catifea, eleganta, fina, potrivita pentru aceasta pieasa vestimentara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu