Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 27 noiembrie 2016

FOTO 1490 Pulover bbc, tricotaj combinat cu dantela, YESSICA, masura M







Pulover bbc, conform et, de la YESSICA, model deosebit cu aplicatie dantela florala f. frumoasa in doua randuri, usor, lejer si placut;
Masura M dar poate corespunde pt. un 40/42: umeri 41-43 cm, bust 98-102 cm, talie 88-90 cm, sold 103-110 cm, lungime 66 cm, lungimea manecii 65 cm. Model deosebit. Il puteti asorta cu o maleta in orice culoare de contrast si veti obtine un look personalizat si in trend, avand in vedere combinatia mai  rar intalnita de tricotaj cu dantela. Este necesar sa aveti in vedere ca al doilea rand de dantela se aseaza diferit in functie de inaltime. Impecabil.
PRET 46 lei


Salul din prezentare, f. moale si placut, din vascoza si bbc, in capete cu bobite aurii, se ofera CADOU la achizitionarea puloverului.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu