Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 11 decembrie 2016

FOTO 1516 Pantaloni stofa ROSNER , masura 38/40 si pulover lana si alte fibre OUI Moments, masura M PANTALONI LIVRATI









Pantaloni stofa intr-o tesatura plina, groasa, desi au numai vascoza, polyester si elasthan, dar sunt confectionati de ROSNER, in croi clasic, simplu, elegant, fara buzunare, doar tighele oblice in fata cu forma de buzunare, culoarea este maro ciocolatiu intr-o textura usor brumata .   

Trebuie spus ca pantalonii pentru femei ROSNER aduc impreuna eleganta si stilul, combinand materiale atent alese si tehnici de productie de calitate superioara.
ROSNER sunt specialisti in pantaloni, firma produce pantaloni inca din 1967, cand Rudolf ROSNER a fondat compania.
Pantalonii de dama ROSNER sunt produse exclusiviste pentru femeile sofisticate, vin perfect si arata perfect in orice situatie, oferind si confortul dorit, (observati cat de bine imbraca talia), prin atentia deosebita acordata calitatii tesaturilor si tehnicii de productie cu un finisaj rafinat.

Masura 40: talie  79-80 cm, sold 100-104 cm, distanta tur-betelie 32 cm, largimea cracului sus 32 x 2 cm, largime jos 24 x 2 cm, lungime 114 cm (3 cm tiv).  Impecabili, incredibil de confortabili, putand concura sigur si cu succes orice pantaloni din stofa de lana si alte fibre intrucat tesatura este plina si stofa este groasa.   
PRET 54 lei

Pulover conform et, lana, polyamid si polyacryl, cu guler roll lejer, OUI Moments, model zulufat cu o “ploaie” de bentite subtirele in relief, tricotajul este lejer, usor elastic si este o impletitura de fire maro inchis cu maro deschis, partea finala a manecii este usor evazata, croiul este realizat astfel incat urmareste frumos linia corpului;
Masura M (poate corespune si 40/42): umeri 40-44 cm, bust 90-100-104 cm, talie 80-90 cm, sold 100-108 cm, lungime 55 cm, lungimea manecii 58 cm. Impecabil.
PRET 48 lei

La achizitionarea tinutei primiti CADOU fularul din prezentare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu