Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 18 decembrie 2016

FOTO 1531 Fusta satin si taioras deosebit matase Shanghai eDRESSIT, masura 38 TAIORAS LIVRAT








Fusta satin lucrata pe comanda, usor asimetrica si cu volanas pe poale, in partea dreapta este un pic mai scurta si cele doua parti ale volanasului se petrec , se incheie cu fermoar pe spate;
Masura 38:   talie 72 cm, sold 98 cm, lungime 61/53 cm. Impecabila. Nu am purtat-o deloc, nu am avut ocazia, iar acum nu mi se mai potriveste.
PRET 48 lei

Taioras model Shanghai, 75% matase, 25% bbc, maneca ¾, un model deosebit de feminin si elegant, guleras rotunjit anchior adanc, din talie porneste un basc sustinut de cordonasul cu fundita, acesta se incheie in fata cu o agatatoare tip “mos si baba”, din talie pornesc spre bust cateva pliuri ce confera lejeritate bustului si pun in valoare calitatea materialului, iar spre basc la incheiderea din fata alte pliuri ornamentale;
Masura 38: umeri 39 cm, bust 94 cm, talie 78 cm, sold (pe partea de basc- nu ajunge pana la sold) 94 cm, lungime 54 cm, lungime manecii 44 cm. Impecabil. Este superb, de o eleganta remarcabila.
PRET 60 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu