Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

duminică, 12 februarie 2017

FOTO 1549 Taior catifea groasa, bbc, masura 40 LIVRAT


 
Un taior din cea mai buna catifea de bbc, “reine baumwolle”, de o calitate exceptionala in textura groasa, plina, un croi elegant cu revere largi si buzunare in croi oblic, puse in evidenta de clapete frumos aranjate, urmareste linia corpului prin doua randuri de pense in fata, care pornesc de la bust pana la clapeta buzunarului, ceea ce ii confera o  linie eleganta, tighele ornamentale contureaza reverele, clapetele si partea finala a taiorului, iar pe nasturi este inscriptionat LOVE;
Masura 40: umeri 40 cm, bust 96 cm, talie 88 cm, sold max 104 cm, lungime 64 cm, lungimea manecii 62 cm. Confera tinutei o distinctie aparte. Poate fi un cadou pentru Valentine’s Day. Purtat o data. Este ca si nou, cu nasturi de rezerva.
PRET 54 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu