Fashion, o pasiune irezistibila!

Din dorinta de a impartasi frumusete, eleganta si stil, va invit, stimate doamne sa alegeti ceea ce vi se potriveste, pentru a va regasi mai feminine, mai incantate, mai exuberante in bucuria de a fi mereu frumoase si puternice.

Oferta vestimentara prezentata in paginile ce urmeaza se adreseaza oricarei varste peste majorat si este destinata atat imprejurarilor cotidiene cat si momentelor speciale.

Pentru intrebari si orice alte detalii ma gasiti la adresa emotionsclothes@yahoo.com

Shopping placut va doreste

Cely

http://coltisorderai.blogspot.ro/ http://coltisorderai.blogspot.ro/

duminică, 2 aprilie 2017

FOTO 1619 Fusta vascoza GAKI, masura 40 si taior bbc, model bavarez , BOGNER , masura 42/44 TAIOR LIVRAT
















Fusta conform et, vascoza, polyester si spandex, GAKI,  cu dublura, fermoar la spate, fara slit pe poale, croi f. usor in "'A", cu tighele duble ornamentale in fata, are o textura frumoasa si fina a materialului, usoara si delicata, intr-o nuanta luminoasa de grej;
Masura 40: talie 78 cm, sold 102 cm, lungime 102 cm. Noua, cu et.
PRET 49 lei

Taior conform et, model bavarez, pe nasrturi este incriptionat "Bogner of Bavaria", broderii spectaculoase imbraca aceasta piesa vestimentara intr-o combinatie unica de culori diafane;
Masura 42/44: umeri 45 cm, bust 104 cm, in croi aproximativ drept cu usoara ingustare spre partea finala unde are 100 cm, lungime 55 cm, lungimea manecii 59 cm. Impecabil, absolut spectaculos.
PRET 68 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu